WordPress Webdesign

Om in relatief korte tijd en tegen lage kosten uw ideeën concreet vorm te geven en te vertalen naar een uniek eindproduct werken wij bij voorkeur met WordPress. Dit zogenaamde Content Management Systeem (CMS) biedt een breed scala aan mogelijkheden waarbinnen de lay-out kan variëren en inhoud na een korte instructie eenvoudig door u zelf kan worden onderhouden. Onderstaand hebben wij een aantal voordelen van WordPress voor u samengevat.

wordpress

Redenen om met WordPress te werken?

Gebruikersvriendelijk

  • Wereldwijd wordt WordPress ervaren als het gebruikersvriendelijkste CMS. Een groot voordeel van een WordPress website is, dat deze gemakkelijk te onderhouden is zonder kennis van programmeren of HTML. Via een korte instructie leert MEDE webdesign u met WordPress te werken en de inhoud van uw site zelf Up-to-Date te houden. Uiteraard kunt u de inhoud ook door ons laten onderhouden, wij zijn altijd beschikbaar voor hulp of andere vragen.


Uitbreidbaar

  • Middels de vele indrukwekkende uitbreidingen (plugins) die voor WordPress beschikbaar zijn, kan een website of webwinkel worden voorzien van extra functionaliteit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Facebook en Twitter intergratie of een Ideal en/of Paypal betaling voor een webwinkel. Op relatief eenvoudige wijze kunnen wij deze toevoegen aan uw website.


WordPress thema’s

  • Naast het feit dat er voor WordPress steeds nieuwe updates uitkomen zijn er natuurlijk veel meer voordelen. Zo werkt WordPress met zogenaamde thema’s (themes). Een WordPress thema is simpel gezegd de layout van de website. MEDE webdesign maakt gebruik van professionele thema’s die wij naadloos laten aansluiten op uw huisstijl. Het doorvoeren van een aangepaste huisstijl vergt dan ook enkel de toepassing van een nieuw thema.


Zoekmachinevriendelijk

  • Verder is WordPress een zoekmachinevriendelijk CMS. Met een druk op de knop wordt geanalyseerd in hoeverre uw artikel, pagina of site goed gevonden kan worden op internet. Hiermee wordt ingespeeld op de voorwaarden die zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google gebruiken bij het zogenaamd indexeren van de informatie op uw website.